A hét legszebb ingatlanjai a Startlakon

A hónap végéhez érkezve íme az április utolsó válogatása, amibe a hét legszebb eladó ingatlanjai kerültek bele. A Startlak.hu kínálatában számtalan különleges és lenyűgöző lakást és házat találunk. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan ingatlant, ami kitűnik a többi közül. A legszebb ingatlanok közé azok a lakások kerültek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív, a látványa pedig lenyűgöző.


Újlipótvárosban bútorozott lakás keresi új tulajdonosát

Jól megközelíthető, frekventált helyen a Visegrádi utcában található. A környék árai borsosak, így nem meglepő, hogy az ingatlan is jócskán a 90 millió forinti vételár felett van. Azonban a 79 négyzetméteres gyöngyszem tökéletes választás akár családoknak, akár befektetői célra is. Az amerikai konyha, étkező és nappali egy légtérben található, ahonnan az egyik hálószobát könnyen elérjük, míg a másik a bejárati ajtó mellett a folyosón található. Az okos megoldásoknak és a jó helykihasználásnak köszönhetően kettő darab fürdőszoba is helyet kapott, melyből az egyik funkcionálhat vendégfürdőként is.

Újlipótvárosban bútorozott lakás keresi új tulajdonosát

 

Parlamentre örökpanorámás lakás
Budapesten és azon belül is a lakásoknál maradva, a következő ingatlan, mely nem maradhatott ki cikkünkből, az előkelő I. kerületben található. A lakás önmagáért beszél! Tökéletesen harmonizáló színek és a modern bútorok egyvelege kellemes hangulatot kölcsönöz a lakásnak. Különlegessége: a panorámás ablakai, melyek a Parlamentre, a Bazilika tornyaira, a Lánchídra és a Dunára néznek. A lakás egybenyitott konyha, étkező valamint nappaliból, kettő-kettő hálószobából és fürdőszobából áll. Elhelyezkedését és elrendezését figyelembe véve az ingatlan tökéletes választás befektetőknek is, akik szeretnék akár rövid akár hosszabb távra is kiadni ezt a pompás lakást.

Parlamentre örökpanorámás lakás

 

Letisztult lakás a belváros szívében
Az V. kerület ad otthont következő kiválasztottunknak. A belvárosi lakásokhoz képest, az ingatlan nem megszokott paraméterekkel, a maga 141 négyzetméteres alapterületével kitűnik a többi lakás közül. Berendezésénél és a burkolatok kiválasztásánál törekedtek a föld és a fehér színeket előtérbe helyezni, mely tökéletesen letisztulttá varázsolja az összképet. Az irányár tartalmazza a gondosan kiválogatott luxus bútorokat is.

Letisztult lakás a belváros szívében

Modern kortárs lakás a Bazilika szomszédságában
Szintén az V. kerületben kínálnak eladásra egy hatalmas, 175 négyzetméteres luxus lakást. Bár az ingatlan bútorai a mai divatot követik, de a régi nagypolgári stílusjegyeket is büszkén őrzik, ide értve például a 4,5 méteres belmagasságot. Kedvező, 3 szobás elosztásának köszönhetően, tágas légteret biztosít majd új lakói számára. Továbbá kialakításra került iroda rész, mozi szoba, beltéri és kültéri terasz is. Az egész nap fényárban úszó lakás berendezési tárgyai a vételár részét képezik.

Modern kortárs lakás a Bazilika szomszédságában